Co. τεχνολογίας δύναμης Xinsheng Xiangyang, ΕΠΕ.

 

            Ελπίστε η υπηρεσία ότι μας μπορεί να καταστήσει την εργασία σας εύκολη!

 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΘαλάσσιες μηχανές diesel της Cummins

8.3L 6CT ηλεκτρική έναρξη τέσσερα κτύπημα 6CTA8.3-M188 μηχανών diesel σειράς θαλάσσια

8.3L 6CT ηλεκτρική έναρξη τέσσερα κτύπημα 6CTA8.3-M188 μηχανών diesel σειράς θαλάσσια

8.3L 6CT Series Maritime Diesel Engines Electric Start Four Stroke 6CTA8.3-M188

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Επαρχία Hubei, Κίνα
Μάρκα: Cummins
Πιστοποίηση: CCS, IMO
Αριθμό μοντέλου: 6CTA8.3-M188

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΜΟΝΆΔΑ
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περικάλυμμα γύρω με τις πλαστικές τσάντες αρχικά, και έπειτα ενισχυμένος με την ξύλινη περίπτωση για
Χρόνος παράδοσης: 30 εργάσιμων ημερών
Όροι πληρωμής: Western Union, L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 30 μονάδες το μήνα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Ονομαστική ισχύς: 188HP Καύσιμα: Ντίζελ
Περίγραμμα: 4 κτύπημα Μετατόπιση: 8.3L
Αριθ. Από τον κύλινδρο: 6 κύλινδροι Τρόπος έναρξης: Ηλεκτρική έναρξη
Διάσταση (L*W*H): 1404.9*767.5*1178.7mm Βάρος: 750kg

8.3L 6CT ηλεκτρική έναρξη τέσσερα κτύπημα 6CTA8.3-M188 μηχανών diesel σειράς θαλάσσια

 

Προδιαγραφές:

 

Γενικός της μηχανής diesel της CUMMINS 6CTA8.3-M188 για το ναυτικό
Μετατόπιση 8.3L
Άντεξε 114mm
Κύλινδροι 6
Κτύπημα 135mm
Σύστημα καυσίμων Pw2000/rqv-Κ
Τεχνική προδιαγραφή της μηχανής diesel της CUMMINS 6CTA8.3-M188 για το ναυτικό
Φιλοδοξία Turbocharged & Aftercooled
Στροφή contrarotate (πρόσωπο στο σφόνδυλο)
Στοιχεία απόδοσης της μηχανής diesel της CUMMINS 6CTA8.3-M188 για το ναυτικό
Διαφημισμένες δύναμη/ταχύτητα 138kW/2328rpm
Ανώτατες δύναμη/ταχύτητα 152kW/2400rpm

 

Πλεονεκτήματα μηχανών σειρών C της Cummins:

 

1. Η διάρκεια και οι συμπαγείς διαστάσεις: τηρήστε τα κόστη συντήρησης ένα minmum.

 

2. Υψηλή αποδοτικότητα καυσίμου: λιγότεροι τροφοδοτούν την κατανάλωση σε κύριο επίπεδο από άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα. Άριστα απόδοση και πλεονέκτημα: υιοθετήστε το προηγμένο σχέδιο για να επιτύχετε τη μεγαλύτερη ιπποδύναμη και το χαμηλότερο βάρος, ιπποδύναμη ανά επιτευχμένο λίτρο 27.0kW/L.

 

3. Το σχέδιο διπλού Νι-αντιστέκεται στα έμβολα και τη μεγαλύτερη κύρια περιοχή ρουλεμάν: συμβάλτε άμεσα στη μακρύτερη ζωή μηχανών και τη χωρίς ταίρι διάρκεια.

 

4. Προηγμένο σχέδιο και κατασκευή: κάνετε τη μηχανή παραδίδει την ανώτερη απόδοση και το χαμηλότερο κόστος από τις ανταγωνιστικές μηχανές.

 

Θαλάσσιες εικόνες μηχανών diesel της Cummins:

 

8.3L 6CT ηλεκτρική έναρξη τέσσερα κτύπημα 6CTA8.3-M188 μηχανών diesel σειράς θαλάσσια

 

Θαλάσσιες οδηγίες εκτίμησης Cummin:

 

Ορισμοί εκτίμησης:

 

1. Οι εκτιμήσεις είναι βασισμένες στους όρους του ISO 8665 της σχετικής υγρασίας 100kPa και 25℃ και 30%. Η δύναμη άξονων προωστήρων αντιπροσωπεύει την καθαρή δύναμη διαθέσιμη μετά από τις χαρακτηριστικές απώλειες εργαλείων και είναι 97% της εκτιμημένης δύναμης. Δύναμη που εκτιμάται σύμφωνα με IMCI proceduress.

 

2. Η κατανάλωση καυσίμων έχει μια ανοχή +5% και είναι βασισμένη στα καύσιμα της βαρύτητας 35°API σε 16℃ που έχει ένα LHV 42.780 KJ/KG όταν χρησιμοποιεί σε 29℃ και που ζυγίζει 838,9 g/liter με LTA όταν διατίθεται.

 

Συνεχές καθήκον (CON):

 

1. Προορισμένος για τη χρήση continuour στις εφαρμογές που απαιτούν τη συνεχή υπηρεσία σε πλήρη ισχύ. Αυτή η εκτίμηση είναι ο ISO 3046 τυποποιημένη εκτίμηση δύναμης.

 

2. Οι χαρακτηριστικές εφαρμογές σκαφών περιλαμβάνουν: ωκεανοπόρες φλούδες μετατοπίσεων όπως η αλιεία των αλιευτικών πλοιαρίων, των ναυλωτών, tugboats, των αλιευτικών πλοιαρίων κατώτατης έλξης, και των βαθιών ρυμουλκών ποταμών.

 

Βαρέων καθηκόντων:

 

1. Προορισμένος για τη συνεχή χρήση στις μεταβλητές εφαρμογές φορτίων όπου πλήρης ισχύ περιορίζεται σε οκτώ (8) ώρες από κάθε δέκα (10) ώρες της λειτουργίας. Επίσης, οι μειωμένες διαδικασίες δύναμης πρέπει να είναι σε ή κάτω από 200 περιστροφές/λεπτό της μέγιστης εκτιμημένης περιστροφής/λεπτό. Αυτό είναι μια εκτίμηση δύναμης στάσεων καυσίμων του ISO 3046 και είναι για τις εφαρμογές που λειτουργούν 5.000 ώρες το χρόνο ή λιγότερο.

 

2. Οι χαρακτηριστικές εφαρμογές σκαφών περιλαμβάνουν: τα σκάφη φλουδών μετατοπίσεων όπως τα mid-water αλιευτικά πλοιάρια, seiners πορτοφολιών, και τα ρυμουλκά όπου η συχνή επιβράδυνση είναι κοινή και η ταχύτητα μηχανών και το φορτίο είναι σταθερά. Επίσης χρησιμοποιημένος στα σκάφη υψηλής ταχύτητας όπως τα πορθμεία και crewboats.

 

3. Οι χαρακτηριστικές βοηθητικές εφαρμογές περιλαμβάνουν: αντλίες και προωθητές φορτίου στους δυναμικούς τρόπους προσδιορισμού θέσης.

 

Μέσο συνεχές καθήκον (MCD):

 

1. Προορισμένος για τη συνεχή χρήση στις μεταβλητές εφαρμογές φορτίων όπου πλήρης ισχύ περιορίζεται σε έξι ώρες από κάθε δώδεκα ώρες της λειτουργίας. Επίσης, οι μειωμένες διαδικασίες δύναμης πρέπει να είναι σε ή κάτω από 200rpm της μέγιστης εκτιμημένης περιστροφής/λεπτό. Αυτή η εκτίμηση είναι μια εκτίμηση δύναμης στάσεων καυσίμων του ISO 3046 και είναι για τις εφαρμογές που λειτουργούν λιγότερο από 3.000 ώρες το χρόνο.

 

2. Οι χαρακτηριστικές εφαρμογές σκαφών περιλαμβάνουν: πορθμεία κελυφών επιπέδωσης, αλιευτικά σκάφη που σχεδιάζονται για τις υψηλές ταχύτητες σε και από τους λόγους αλιείας, παράκτια βάρκες υπηρεσιών, και επίσης (μη-φορτίο) γιοτ φλουδών μετατοπίσεων και κοντοί παράκτιοι ναυλωτές ταξιδιού όπου το φορτίο και η ταχύτητα μηχανών είναι κυκλικά.

 

3. Οι χαρακτηριστικές βοηθητικές εφαρμογές περιλαμβάνουν: powerpacks και μερικές αντλίες φορτίου.

 

Διαλείπον καθήκον:

 

1. Προορισμένος για τη διαλείπουσα χρήση στις μεταβλητές εφαρμογές φορτίων όπου πλήρης ισχύ περιορίζεται σε δύο ώρες από κάθε οκτώ ώρες της λειτουργίας. Επίσης, οι μειωμένες διαδικασίες δύναμης πρέπει να είναι σε ή κάτω από 200rpm της μέγιστης εκτιμημένης περιστροφής/λεπτό. Αυτή η εκτίμηση είναι μια εκτίμηση δύναμης στάσεων καυσίμων του ISO 3046 και είναι για τις εφαρμογές που λειτουργούν λιγότερο από 1.500 ώρες το χρόνο.

 

2. Οι χαρακτηριστικές vessal εφαρμογές περιλαμβάνουν: κελύφη επιπέδωσης όπως το τελωνείο, τα στρατιωτικά και σκάφη αστυνομίας, ο χάρτης και μερικές εφαρμογές αλιευτικών σκαφών.

 

3. Οι χαρακτηριστικές βοηθητικές εφαρμογές περιλαμβάνουν: υδραυλικοί powerpacks και προωθητές για τις αντλίες ελιγμού και έκτακτης ανάγκης και πυρκαγιάς έκτακτης ανάγκης.

 

Υψηλές κβαντικές μηχανές παραγωγής (HO) μόνο:

 

1. Προορισμένος για τη χρήση στις μεταβλητές εφαρμογές φορτίων όπου πλήρης ισχύ περιορίζεται σε μια ώρα από κάθε οκτώ ώρες της λειτουργίας. Επίσης, η μειωμένη δύναμη πρέπει να είναι σε ή κάτω από 200rpm της μέγιστης εκτιμημένης περιστροφής/λεπτό. Αυτή η εκτίμηση είναι για την ευχαρίστηση/το μη-εισόδημα που παράγει τις εφαρμογές που λειτουργούν λιγότερο από 500 ώρες το χρόνο.

 

2. Οι χαρακτηριστικές εφαρμογές σκαφών περιλαμβάνουν την τέχνη ευχαρίστησης όπως τα sportfishers, motoryachts, και τα ταχύπλοα σκάφη.

 

Λεπτομέρεια παράδοσης:

30 εργάσιμες ημέρες για 1-30 μονάδες. 

FAQ

1. Q: Ποιο είναι το MOQ για αυτό το πρότυπο;
Α: Το MOQ για αυτά τα προϊόντα είναι 1 μονάδα.

2. Q: Έχετε αυτό το πρότυπο στο απόθεμα;
Α: Συνήθως, έχουμε τις βιομηχανικές μηχανές diesel, τις μηχανές diesel φορτηγών και τις μηχανές diesel γ-κίνησης της σειράς της Cummins B/C/L στο απόθεμα. Εάν οι πελάτες θέλουν να τοποθετήσουν τη διαταγή των θαλασσίων μηχανών, θα χρειαστεί περίπου 25 εργάσιμες ημέρες της παράδοσης. Εάν η ποσότητα διαταγής σας είναι περισσότερες από 5 μονάδες, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τους ανθρώπους πωλήσεών μας για να πάρετε το χρόνο παράδοσης.

3. Q: Πόσο περίπου η ικανότητα παραγωγής;
Α: FYI, η τρέχουσα ικανότητα παραγωγής για τις μηχανές diesel Dongfeng μας Cummins είναι 500 μονάδες/ημέρα. Για Chongqing Cummins οι μηχανές diesel είναι 50 μονάδες/ημέρα.

4. Q: Μπορώ να αναμίξω διάφορα πρότυπα σε ένα εμπορευματοκιβώτιο;
Α: Ναι, αυτό είναι αποδεκτό. Παρακαλώ ζητήστε τις πωλήσεις μας για να υπολογίσετε την ποσότητα για σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Xiangyang Xinsheng Power Technology Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Sally

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Καλύτερα προϊόντα
Άλλα προϊόντα